Liječnički pregled

15/10/11 18:53

Svi članovi kluba svake sezone dužni su dvaputa obaviti liječnički pregled u Športskoj poliklinici Zagrebačkog športskog saveza. Prvo što takva obveza proizlazi iz Pravilnika o sustavu natjecanja Hrvatskog mačevalačkog saveza, a drugo što je praksa pokazala da korištenjem specijalističke dijagnostičke opreme u Športskoj poliklinici se lako otkrivaju sve posebnosti članova, osobito važno kod djece, za bavljenje natjecateljskim športom. Mačevanje ne spada u najintenzivnije športove, ali za vrijeme trajanja borbi dolazi do povećanog naprezanja organizma.

Športska poliklinika Zagrebačkog športskog saveza, poslovni centar "ALMERIA",
Vukovarska 284
Tel: 6404-480

Radno vrijeme Poliklinike je od 7:30 do 20:00 sati. Cijena participacije za obavljanje športskog pregleda iznosi 40 kn.

Svi registrirani sportaši stariji od 9 godina dužni su načiniti laboratorijski pregled krvi i mokraće (dan prije pregleda u Poliklinici). Laboratorijska pretraga je obvezna jednom u tekućoj godini. Uzimanje uzoraka krvi i mokraće obavlja se radnim danom (osim subote) od 7.15 do 10.00 sati (treba doći na tašte). Ako športaši dolaze prvi put molimo da dođu s roditeljem ili skrbnikom (ovo se odnosi samo na maloljetne članove). Ukoliko športaš ima naznake bolesti (povišena tjelesna temperatura, proljev i/ili povraćanje s ili bez osipa po tijelu) molimo da se prethodno javi svome liječniku.

Liječničku potvrdu morate predati Bojanu Mijatoviću, tajniku kluba.

NAPOMENA: Iz razloga navedenih u prvom odlomku i radi zaštite zdravlja svih naših članova, Klub ne prihvaća nikakve druge liječničke potvrde.

navigacija

natjecanja