IMG_2860c

Inter Cup 2018

Za vikend 17./18. ožujka 2018. u Velesajamskoj dvorani MSZ-a u Paviljonu 25. na ZV održan je međunarodni Inter Cup u maču i floretu, pojedinačno i ekipno, seniorska i juniorska konkurencija.
Lara PETKOVIĆ u seniorkama osvojila je 3. mjesto, isto kao i Bojan MIJATOVIĆ u seniorima. Također su se u seniorima plasirali Maurizio BOGOVIĆ kao 5., Vedran MARKOTA kao 9., Filip HORNAT 12., Matej KUMIŠA 14. i Jakov PLEŠE 21. (od ukupno 24 natjecatelja, dok su prva tri mjesta uzeli madžarski natjecatelji iz Športskog društva Vasas iz Budimpešte). U seniorkama su se još plasirale Andrea MAJDANDŽIĆ kao 9. i Jana KUNA kao 13.
Vedran MARKOTA u juniorima osvojio je 1. mjesto, a pratio ga je iz kluba Jakov PLEŠE na 6. mjestu te Marko BRKLJAČIĆ na 7. mjestu. U  juniorkama turnir je osvojila Andrea MAJDANDŽIĆ, a u stopu su je pratili sa srebrom Jana KUNA i Jelena JOLIĆ s broncom, dok je Maja MAJDANDŽIĆ zauzela 6. mjesto.

U veteranima jedini mladostaš Bojan MIJATOVIĆ zauzeo je prvo mjesto u konkurenciji petorice veterana.

Ekipno su mladostaši zauzeli 1., 2. i 5. mjesto u vrlo zanimljivom mješanom stilu slaganja i razigravanja ekipa, s dva kola mačevanja po grupama, što se pokazalo zanimljivim konceptom. Ekipni turnir osvojila je ekipa iz kluba Maurizio BOGOVIĆ, Vedran MARKOTA i Filip HORVAT kodnog imena SPEED dok im je rezervu čuvao Emil KUJUNDŽIĆ, posuđen iz kluba ZŠM. Emil je odradio svoju funkciju s brojnim suđenjima, čime je rasteretio svoju aktivnu i uspješnu ekipu. Drugo mjesto osvojila je ekipa Andreje MAJDANDŽIĆ i Bojana MIJATOVIĆA osnažena njegovom suprugom Svetlanom VOLKOVOM, posuđenom iz MK Špade s (ne)pretencioznim imenom Mladost+. Peto mjesto osvojila je čista ekipa kluba Matej KUMIŠA, Jana KUNA i Lara PETKOVIĆ kodnog imena ŽENE (vjerojatno da zavaraju neprijatelja kako se među njima potkrao i jedan muškarac). Ukupno je nastupilo osam ekipa.IMG_286320180317_161802b